Web design, realizare magazin virtual (solutii e-commerce), site de prezentare, dezvoltare aplicatii software

Proces de realizare

Iata care sunt, in mare, cei 5 pasi esentiali in procesul de realizare a unei aplicatii la cerere:

1.Definirea scopurilor si cerintelor

Echipa Cristal IT se va deplasa la firma dumneavoastra unde va face o analiza a sistemului pe care il doriti;vom stabili scopurile aplicatiei si cerintele functionale ale acesteia;

2.Proiectarea

Dupa ce a stabilit nivelul de munca implicat in dezvoltarea aplicatiei, Cristal IT Solutions asambleaza aplicatia in plan de proiect, organizat pe cei 5 pasi de mai sus si care prezinta detaliat cit timp, resurse fianciare si umane sunt necesare pentru a indeplini fiecare pas; pe baza acestor informatii va vom comunica un pret estimativ.

3.Dezvoltarea codului

Pe parcursul acestei etape veti primi mai multe versiuni intermediare ale aplicatiei pe baza carora dumneavoastra sa va dati acordul.

4.Testarea si furnizarea catre beneficiar

Aplicatia va fi testata riguros de catre echipa noastra impreuna cu dumneavoastra, si,in final, veti primi o copie a softului pe CD. In tot acest timp utilizatorii din firma beneficiara vor fi instruiti privind modul de functionare a aplicatiei.

5.Mentenanta

Pe parcursul unei perioade stabilite de comun acord intre Cristal IT Solutions si firma dumneavoastra vom asigura mentenanta aplicatiei.